Om oss

Vi har lång erfarenhet av såväl stora komplexa projekt som små beställningar. Vi har arbetat både på kundsidan och på leverantörssidan. 

 

Vi upplever att leverantörsledet ofta lägger all kraft och fokus på att skapa duktiga konsulter inom just sin nisch, system eller metod, men ofta saknas en viktig del. Det där lilla extra som gör att kunden komma minnas just ditt företag och konsulter. Genom att stärka konsulterna med kundkännedom, integritet och affärsmannaskap, kan hela upplevelsen lyftas till det bättre.

På samma sätt behöver kunderna bli bättre förberedda i hur projekt drivs och vad som faktiskt krävs av dem. En grundläggande projektutbildning, kunskap om förändringsledning och beställarkompetens, kan vara skillnaden mellan ett lyckat och misslyckat projekt.

Vår målsättning är att öka andelen lyckade projekt där både kund och leverantör är nöjda med resultatet. Då har vi lyckats.

Anna Isaksson är konsult inom affärssystem och IT-arkitektur. Hon är även författare till boken Älskade entreprenör.

Läs mer om Anna på LinkedIn

Fredrik Hellzén har mångårig erfarenhet som projektledare. Han har drivit flera stora affärssystemprojekt för M3, Axapta och D365.

Läs mer om Fredrik på LinkedIn